Bra att veta innan beställning

 • Leveranstiden är upp till 30 dagar. Eftersom keramiken tillverkas efter beställning så krävs det allt från 10-30 dagar. Däremot så kan det vara så att produkten du beställt redan finns färdig i så fall skickas den omgående.

 • Fraktalternativ:
  I kassan kommer det upp tre olika fraktalternativ. Detta gäller pappershållare och fat i olika storlekar. Däremot om du beställer muggar så använd 1:a alternativet oavsett hur hur många ni beställer upp till 15 st.
  Fraktalternativ:
  1. 1-3 produkter: 69 kr
  2. 4-7 produkter: 119 kr
  3. 8-15 produkter 169 kr

 • Betalningsalternativen är:
  Klarna: väljer du faktura så kan du betala först efter att du fått din beställning eller välja att betala med kort.
  Swish: Du betalar till mitt företagskonto och jag skickar ett kvitto manuellt när jag ser att betalningen inkommit (kan dröja några timmar)
  Betala när du hämtar: Innebär att du gör en beställning och väljer alternativet att hämta i keramikverkstaden och alternativet att betala när du hämtar. Vid hämtning av din order så går det bra att betala med Swish eller kontant.

 • Keramiken packas ordentligt med bubbelplast, wellpapp mm. Om det ändå skulle vara så att produkten/erna är trasiga vid leverans så ta kontakt på mascha@morojag.se eller 0705469312. Så tar vi och löser detta med ny produkt efter mottagande på bild på det trasiga.

 • Miljön är viktig att tänka på, därför kan ditt paket bestå av en redan använd kartong och återvunnet papper etc. Men som man brukar säga att det är ju innehållet som räknas!


  Vid frågor så tveka inte att höra av dig!
VisaMasterCardSwishKlarna