Bra att veta innan beställning

 • Leveranstiden är upp till 30 dagar. Eftersom keramiken för det mesta tillverkas efter beställning så krävs det allt från 15-30 dagar. Däremot så kan det vara så att produkten du beställt redan finns färdig i så fall skickas den omgående.

  OBS. Det händer väldigt sällan att en beställning skickas efter 30 dagar, men vill ändå göra dig som kund uppmärksam på att det ändå är ett hantverk och i bland blir det inte alltid som man tänkt. Därför kan det dröja längre tid, i så fall skickar jag ett mejl med info om hur mycket längre. Däremot om du vet redan vid beställning att det till exempel är en present till ett visst datum så skriv en kommentar alt mejla mig så jag har med mig det från början.

 • Fraktalternativ: 
  I kassan kommer det upp olika fraktalternativ:
  1. Hämta din beställning i min keramikverkstad 0 kr.
  2. Standardfrakt 69 kr

 • Betalningsalternativen är:
  Klarna: väljer du faktura så betalar du inte förrän du mottagit din beställning alternativt att betala med kort.
  Kortbetalning: Väljer du Stripe så kan du betala med kort.
  Swish: Du betalar till mitt företagskonto och jag skickar ett kvitto manuellt när jag ser att betalningen inkommit (kan dröja några timmar)
  Betala när du hämtar: Innebär att du gör en beställning och väljer alternativet att hämta i keramikverkstaden och alternativet att betala när du hämtar. Vid hämtning av din order så går det bra att betala med Swish eller kontant.

 • Keramiken packas ordentligt med bubbelplast, wellpapp mm. Om det ändå skulle vara så att produkten/erna är trasiga vid leverans så ta kontakt på mascha@morojag.se eller 0705469312. Så tar vi och löser detta med ny produkt efter mottagande på bild på det trasiga.

 • Miljön är viktig att tänka på, därför kan ditt paket bestå av en redan använd kartong och återvunnet papper etc. Men som man brukar säga att det är ju innehållet som räknas!


  Vid frågor så tveka inte att höra av dig!